• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În ultimele zile, pe internet au apărut primele imagini cu Novak Djokovic antrenându-se, după ce s-a recuperat în urma accidentării care l-a făcut să nu mai joace deloc în 2017.

Fostul lider mondial s-a pregătit pe hard, în sală, alături de conaționalul Filip Krajinovic, finalistul supriză al ultimului turneu Masters al sezonului, cel de la Paris (acesta a pierdut ultimul act în fața lui Jack Sock).

În condițiile în care nu a mai evoluat în ultimele luni, Djokovic i-a oferit tot sprijinul lui Krajinovic, jucător care nu avea niciun sponsor. Novak i-a cumpărat un apartament lui Filip și i-a sugerat să-l angajeze ca antrenor pe Diego Nargiso.

 

Back to office with Fernando:-)

A post shared by Filip Krajinovic (@krajinovic_filip) onNov 22, 2017 at 8:43am PST

Nole și-a încheiat prematur sezonul 2017, după ce s-a retras din cauza unei accidentări la cot, în sfertul de finală de la Wimbledon, în care l-a întâlnit pe Tomas Berdych. Acesta a ales apoi să nu se opereze și și-a luat o pauză prelungită pentru a se reface.

Deși sârbul nu a făcut niciun anunț oficial, presa a publicat deja anumite detalii, cum că Djokovic va juca în demonstrativul de la Abu Dhabi, iar apoi își va începe anul cu turneul ATP din seria 250 de la Doha, pe care l-a câștigat atât în 2016, cât și în 2017.

Novak Djokovic va începe noul an pe locul 12 în lume, după ce nu a mai jucat deloc în urma abandonului de la Wimbledon. Marele obiectiv al său, în startul sezonului, va fi Australian Open, turneu pe care l-a câștigat de nu mai puțin de șase ori (record absolut în Era Open) în carieră: 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT