• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Maria Sharapova are din nou probleme. Revenită în acest an în circuit după suspendarea pentru dopaj, rusoaica a fost dată în judecată de o persoană care a investit într-un proiect imobiliar fraudulos, promovat de jucătoarea rusă.

Bhawana Agarwal este cetăţeanul indian care a trimis în instanţă firma imobiliară Homestead, care nu ar fi avut licență pentru construirea unui complex rezidențial de lux numit "Ace by Sharapova".

Cel care a înaintat plângerea susține că a plătit 70.000 de euro pentru un apartament în respectivul complex de locuinţe, iar Sharapova este inclusă şi ea în petiţie.

"Trebuia să se asigure de legalitatea proiectului pe care l-a promovat, așa spune legea. Nu doar a promovat într-o formă agresivă acțiunile frauduloase ale celor acuzați, ci a sprijinit totul de formă publică", a declarat avocatul acuzării.

Acesta susţine că Sharapova a călătorit "de două sau trei ori în India pentru a face cunoștință cu posibili cumpărători".

Anunţul publicat de firma imobiliară dată în judecată susţine că în complexul rezidențial va exista un teren de tenis, iar cei care vor locui acolo vor beneficia de "sesiuni private de antrenament cu Sharapova, când se va afla în India".

Poliţia investighează deja cazul şi va da un verdict în maximum 60 de zile.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT