• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Novak Djokovic se confruntă în continuare cu probleme medicale. Liderul clasamentului ATP suferă de conjunctivită și va fi obligat să joace o perioadă de timp purtând ochelari negri.

Jucătorul sârb a fost supus unui control medical amănunțit la Belgrad. Acesta a avut loc la câteva zile după ce Djokovic s-a retras în sferturile turneului de la Dubai. Sportivul a fost sfătuit să se odihnească o perioadă și să poarte ochelari cu lentile întunecate.

Conform presei internaționalei, Djokovic ar fi contactat virusul în timpul unei ședințe foto care a avut loc în piscina hotelului din Dubai. Astfel, există șanse destul de mici ca Nole să mai joace pentru echipa de Cupa Davis a Serbiei în duelul cu Kazahstan, programat la finalul săptămânii.

Novak Djokovic, principalul favorit al turneului ATP de la Dubai, a abandonat în sferturile de finală ale acestei competiţii, dotată cu premii în valoare totală de 2.249.215 dolari, după ce a pierdut primul set al partidei cu spaniolul Feliciano Lopez (6-3).

Sârbul nu mai abandonase într-un meci din circuitul ATP din 2011, când făcea acest lucru într-o partidă cu Juan Martin Del Potro, din Cupa Davis. De atunci, au trecut 350 de meciuri, bilanţul fiind 312 succese şi 38 de eşecuri.