• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Victoria Azarenka a anunțat că va reveni în circuit în prima săptămână a anului următor, în turneul de la Auckland. Fostul lider mondial are însă o nouă problemă, după ce, în ultimele luni, a fost ținută departe de terenul de joc, din cauza luptei în instanță pentru obținerea custodiei propriului copil.

Sportiva din Belarus a rămas acum fără antrenor, după ce Michael Joyce, omu care a început să lucreze în actualul sezon, a anunțat încetarea colaborării. Explicațiile date de americanul de 44 de ani lasă însă de înțeles că lucrurile ar putea fi mult mai grave, iar Azarenka să nu revină pe teren încă din prima săptămână a noului an.

Vika este o jucătoare extrem de talentată. Chiar dacă sunt încântat să o văd revenind în tenis, în același timp o încurajez și îi respect decizia de a pune familia pe primul loc. Regret foarte mult, dar am decis să-mi continui cariera de antrenor, în timp ce ea continuă să se ocupe de viața ei privată. Aștept cu nerăbdare să o văd în circuit, în curând, și urez mult noroc”, a spus Joyce, cel care ar putea colabora, din 2018, cu Johanna Konta.

Fost antrenor al Mariei Sharapova, Joyce a început să lucreze cu Azarenka (28 de ani) în acest an, în care jucătoarea s-a întors pe teren, după ce a născut. Ei au colaborat însă destul de puțin, în condițiile în care est-europeana nu a jucat foarte mult (a evoluat doar pe iarba de la Mallorca și Wimbledon), din cauza problemelor familiale.

Recent, Victoria Azarenka anunțat că revine în circuit cu gândul de a redeveni lider mondial și de a câștiga alte turnee de Grand Slam.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT