• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep va lua startul, începând de duminică la Turneul Campioanelor din Singapore, care va fi în direct la Digi Sport. Românca, principala favorită a competiţiei, va partipa, vineri, la ceremonia de tragere la sorţi a grupelor, zi în care va avea un program încărcat..

Românca va participa la festivitatea organizată de WTA și va primi un automobil în valoare de 110.000 euro, pentru performanţa de a fi lider în clasamentul pe 2017. Jucătoarea antrenată de Darren Cahill se va întâlni apoi cu cinci dintre cei mai mari susţinători ai săi din Asia.

Cel mai important moment va fi reprezentat de tragerea la sorţi pentru grupele de la Turneul Campioanelor, transmis de duminică, în direct la Digi Sport. Halep va fi cap de serie și nu o va putea întâlni în prima fază pe Garbine Muguruza.

Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Caroline Wozniacki, Jelena Ostapenko, Caroline Garcia şi Venus Williams sunt celelalte jucătoare care vor participa la turneul Campioanelor.

Simona Halep este singura jucătoare calificata la toate cele patru ediţii ale competiţiei, de cand aceasta se desfasoara in Singapore.

Nu pot să spun că mai simt numărului 1. Cu siguranță va fi greu, fiecare meci va fi o finală. Eu doar îmi doresc să joc din ce în ce mai bine și să joc cât se poate de bine”, a declarat românca.

Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Turneul Campioanelor este finala pierdută în 2014 în faţa Serenei Williams.

Turneul Campioanelor va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 22-29 octombrie.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT