• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

După tragerea la sorți a grupelor de la Turneul Campionilor de la Londra, ATP a anunțat și programul primelor două etape din faza grupelor.

Astfel, competiția va debuta cu un meci de dublu, urmând ca apoi, în prima partidă de simplu, să intre pe teren Roger Federer. Elvețianul se va duela cu Jack Sock, jucător care a obținut calificarea pe ultima sută de metri, după ce a câștigat, la Paris, primul său titlu de Masters.

Tot duminică, în prima zi a turneului, va evolua și Horia Tecău, cel care, alături de Jules Rojer îi va înfrunta pe francezii Herbert și Mahut, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Dacă duminică au loc primele meciuri din grupa ”Boris Becker”, la simplu, și din grupa ”Eltingh/Haarhuis”, la dublu, luni se vor juca partidele din prima etapă a grupelor ”Pete Sampras” și ”Woodbridge/Woodforde”.

Astfel, în a doua zi, pe teren vor putea fi urmăriți liderii mondiali ai clasamentelor mondiale, Rafael Nadal (simplu) și Lukasz Kubot și Marcelo Melo (la dublu).

Programul primei zile:

ora 14:00, Henri Kontinen / John Peers - Ryan Harrison / Michael Venus
nu înainte de 16:00, Roger Federer - Jack Sock
nu înainte de 20:00, Jean-Julien Rojer / Horia Tecău - Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut
nu înainte de 22:00, Alexander Zverev - Marin Cilic

Programul zilei a doua:

ora 14:00, Jamie Murray / Bruno Soares - Bob Bryan / Mike Bryan
nu înainte de 16:00, Dominic Thiem - Grigor Dimitrov
nu înainte de 20:00, Lukasz Kubot / Marcelo Melo - Ivan Dodig / Marcel Granollers
nu înainte de 22:00, Rafael Nadal - David Goffin

Turneul Campionilor va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 12-19 octombrie.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT