• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După Novak Djokovic, şi Roger Federer a luat poziţie faţă de scandalul meciurilor trucate din tenis. Fost lider mondial, elveţianul a recunoscut că este preocupat şi cere prezentarea tuturor informaţiilor.

"Această problemă trebuie luată foarte în serios. Este o întrebare pentru băieţii la costum, nu pentru cei în trening", a comentat Federer, după victoria din primul tur la Australian Open, în faţa lui Nikoloz Basilashvili.

"Nu ştiu exact ce este nou aici. Am auzit că sunt lansate nume vechi. Această afacere a fost discutată. Mi-aş dori să aud nume. Cel puţin ar fi ceva concret şi am putea discuta. Nu are niciun sens să dau un răspuns care ar putea fi o pură speculaţie", a adăugat al treilea jucător al lumii.

Djokovic a dezvăluit că a fost victima unei tentative de corupţie, în urmă cu aproape 10 ani. Federer nu s-a aflat într-o situaţie similară.

"Nu am fost abordat niciodată. Şi nu am auzit niciodată vorbindu-se despre asta, niciun jucător nu a abordat subiectul în vreo şedinţă. Nici nu ştiam că există aşa ceva", a precizat elveţianul.

Rezultatele primei zile la AO în turneul masculin