• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După o zi de așteptare, Maria Sharapova a învins-o, miercuri, pe Irina Begu cu 6-4, 6-2, după 82 de minute, în primul tur de la Tianjin Open. La finalul meciului, rusoaica a preferat să vorbească mai mult despre condițiile de la turneul chinezesc și despre vremea din ultimele zile.

Tot timpul este plăcut să vizitezi noi locuri și să joci pe un teren nou. M-am bucurat de intimitatea de aici. Cred că e o schimbare plăcută. Ca jucător profesionist, de cele mai multe ori joci în arene mare. Aceste mici terenuri sunt foarte intime și-ți provoacă un sentiment plăcut”, a declarat Sharapova, după victoria în fața Irinei.

Apoi, aceasta a vorbit și despre faptul că nu s-a antrenat decât o singură dată în aer liber.

Primul antrenament a fost în aer liber, iar apoi cred că a plouat pentru 70 de ore încontinuu, din păcate.

A fost o lungă așteptare pentru toată lumea, nu a fost ușor. Un lucru bun legat de acest turneu e acela că există și sală, facilitățile sunt la un nivel înalt și m-am putut antrena și la Centrul Național de Tenis, care e impresionant. Am putut să mă antrenez într-un ritm ridicat”, a mai spus Maria Sharapova, cea care urmează să o întâlnească, în optimile de finală, pe poloneza Magda Linette.

Inițial, Maria Sharapova trebuia să joace la Tianjin, în primul tur, cu Caroline Garcia, dar franțuzoaica s-a retras, după ce a câștigat la Wuhan și Beijing, tabloul a fost reconfigurat, iar pe poziția ei (prima de pe tablou) a trecut Irina Begu (devenită cap de serie numărul 9).

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT