Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

Halep a fost eliminată de Alize Cornet în primul tur la Madrid, scor 6-7, 3-6. Filmul partidei

02.05.2015, 19:20

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost eliminată încă din primul tur al turneului de la Madrid de către Alize Cornet. Sportiva din Franța s-a impus în două seturi, 7-5, 6-3, după o oră și 49 de minute de joc.

halep cornet suparate
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

În meciul cu numărul 28 mondial, Alize Cornet, cele două jucătoare au mers cap la cap în primele game-uri. Numărul doi mondial a reuşit break-ul la 4 la 4, însă a ratat apoi şansa de a încheia actul inaugural, care s-a decis în tie-break.

Acolo, Halep a mai ratat o minge de set, iar Cornet s-a impus cu 8-6, după prima dublă greşeală a româncei. Halep şi-a câştigat cu greu serviciul în următorul act şi s-a decis să apeleze la antrenorul Darren Cahill. Acesta i-a spus sportivei noastre să fie mai atentă la serviciu, să lovească mai repede, dar și să combine mai mult loviturile.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Aceste discuții însă nu au adus nimic în plus în jocul Simonei Halep, a doua jucătoare a lumii, care a cedat apoi și serviciul. Pe final, Halep a încercat să rupă ritmul cu câteva lovituri spectaculoase, însă Cornet a ieşit învingătoare cu 6-3, pe serviciul advers.

Cahill s-a mai dus o dată să stea de vorbă cu Simona și în startul setului doi. Antrenorul s-a declarat nemulțumit de forhand-ul în lung de linie, de lipsa de concentrare. În schimb, a fost mulțumit de forhandul în cross. Australianul i-a cerut să-i comunice unde simte că are probleme pentru a-i oferi un sfat.

Desele erori neforțate au reprezentat principalul handicap al jocului Simonei, poate cel mai slab din acest an. Halep a alternat câteva lovituri senzaționale cu unele greșeli incredibile, în timp ce Cornet a mizat pe un prim serviciu de excepție. 


Simona Halep a ajuns astfel la al treilea eșec în fața lui Cornet. Sportiva noastră s-a impus în 2013, la Turneul Campioanelor de la Sofia, 6-4, 6-4, însă a pierdut celelalte două dueluri. La Monterrey, în 2011, a câștigat franțuzoaica, scor 7-5, 6-1, iar în 2014, la Dubai, tot Cornet s-a impus, după ce Halep a abandonat la scorul de 6-1, 1-1.

Eșecul de la Madrid va avea dublu efect asupra sportivei noastre. În afara unor puncte importante, Halep va pierde din nou poziția a doua din lume dacă Maria Sharapova va ajunge în finala turneului.

Pentru Halep următorul turneu va fi cel de al Roma, unde anul trecut s-a oprit în optimi.


LIVE TEXT

FINAL DE MECI. ALIZE CORNET - SIMONA HALEP 7-6, 6-3

Cornet - Halep 6-3. Din păcate, Simona Halep a pierdut partida cu Alize Cornet și astfel a fost eliminată încă din primul tur al turneului de la Madrid.

Românca a salvat o minge de meci, dar multele erori personale au costat-o într-un final victoria. 

Cornet - Halep 5-3. În acet game, Alize a comis cele mai multe erori, dar Simona nu a profitat. Însăși Halep a continuat cu erorile neforțate, chiar dacă la un moment dat a izbutit un punct senzațional. Inconstanța o costă pe Halep, care este aproape de eliminarea de la Madrid.

# La meci se află și Andreea Mitu.

Cornet - Halep 4-3. Simona nu renunță la luptă, dar Cornet are un break în plus. Din acest moment, fiecare punct este extrem de important pentru numărul doi WTA. Halep gândește în această pauză o strategie pentru a reintra în meci.

# Toate scurtele franțuzoaicei au fost câștigătoare până acum.

Cornet - Halep 4-2. Simona a părut că joace mai bine în ultimele minute, dar a combinat loviturile devastatoare cu greșelile copilărești. Halep a izbutit trei puncteformidabile, ultimul adjudecat după un backhand în lung de linie, absolut senzațional, dar apoi un retur ratat i-a dat șansa lui Cornet să se impună.

Cornet - Halep 3-2. Franțuzoiaca a reușit breakul și a devenit favorită la câștigarea partidei. Și de data aceasta, Simona Halep a salvat două mingi de break, dar greșelile dese au costat-o în final acest punct extrem de important.

Cornet - Halep 2-2. Alize și-a folosit la maximum primul serviciu, a folosit des spinul și a egalat. Loviturile în cross funcționează foarte bine la Simona, nu însă și cele în lung de linie și de aici apar multe erori în jocul fetei noastre.

# Pentru a doua oară în acest meci, Darren Cahill a venit pe teren lângă Simona. Antrenorul s-a declarat nemulțumit de forhand-ul în lung de linie, de lipsa de concentrare. În schimb, a fost mulțumit de forhandul în cross. Australianul i-a cerut să-i comunice unde simte că are probleme pentru a-i oferi un sfat.

Cornet - Halep 1-2. Cel mai greu punct câștigat de Halep. Sportiva noastră a făcut multe greșeli, care au adus-o pe Cornet în ipostaza de a avea trei mingi de break. Până la urmă, Halep a revenit și s-a impus.

Cornet - Halep 1-1. Franțuzoiaca și-a câștigat serviciul, deși Simona a dat senzația că poate face iar un break.

Cornet - Halep 0-1. Simona a început decisă setul al doilea, dar plătește în continuare tribut greșelilor personale. 

CORNET - HALEP 7-6. A ÎNCEPUT SETUL AL DOILEA

# 22 - 14 este raportul greșelilor neforțate din primul set, în favoarea Simonei Halep

Cornet - Halep 7-6. PRIMUL SET A FOST CÂȘTIGAT DE FRANȚUZOIACĂ. În tie-break, Cornet a condus cu 3-1 și cu 5-3, dar de fiecare dată Simona a revenit spectaculos. Halep a trecut chiar la conducere, 5-6, și a avut a doua minge de set, pe care a ratat-o din nou. A urmat apoi cel mai frumos schimb de mingi de până acum, câștigat de Cornet, care a trecut la conducere, 7-6. Simona n-a mai avut forța de a reveni, a făcut o dublă greșeală și după o oră și două minute, setul i-a revenit lui Cornet.

Cornet - Halep 6-6. Franțuzoiaca a avut șansa de a se impune în set, dar Simona nu s-a lăsat și, cu ceva șansă, s-a impus. SETUL SE VA DECIDE ÎN TIE-BREAK

Reputatul antrenor și analist australian, Darren Cahill a coborât din tribună pentru a-i da câteva sfaturi Simonei Halep. Acesta i-a spus sportivei noastre să fie mai atentă la serviciu, să lovească mai repede, dar și sî să combine mai mult loviturile.

Cornet - Halep 6-5. De la mingea de set a Simonei, Cornet a revenit uimitor, a condus cu 40-0 și, într-un final, a câștigat punctul.

Cornet - Halep 5-5. Alize s-a salvat în ultimul moment și a reușit rebreak-ul. Simona a avut o minge de set, dar Cornet a strâns din dinți și a revenit. Greșelile sportivei noastre și faptul că a stat mult prea retrasă reprezintă elemente care au ajutat-o pe franțuzoaică să revină în meci.

Cornet - Halep 4-5. PRIMUL MOMENT IMPORTANT AL MECIULUI. Simona s-a concentrat foarte bine și a returnat excelent pe serviciul adversarei. Cornet este nervoasă, deși până acum a evoluat bine. O dublă greșeală a sportivei din Franța a făcut diferența și Simona Halep servește pentru primul set.

Simona Halep trebuie de multe ori să facă pasul înapoi, mai ales pe serviciul franțuzoaicei, dar și sportiva noastră are probleme cu primul serviciu.

Cornet - Halep 4-4. A fost cel mai disputat game din acest meci, cel puâin până acum. Alize a condus cu 40-30 și a fost aproape de primul break, dar Simona a trecut cu bine peste presiune, a servit un as, după care și-a adjudecat punctul.

Cornet - Halep 4-3. După 25 de minute de la start, partida este foarte echilibrată. Simona Halep nu a reușit să se desprindă până acum și pentru că a alternat mingile foarte bune cu greșeli neforțate.

# Până acum, Simona a făcut 11 greșeli - Cornet, 6

# Ion Țiriac, organizatorul turneului, este prezent în tribunele arenei de la Madrid

Cornet - Halep 3-3. Primul game alb al meciului. Simona a servit foarte bine și a returnat excelent toate mingile franțuzoaicei.

Cornet - Halep 3-2. Simona a ratat șansa primului break al meciului. A început foarte bine game-ul, a avut 30-0, dar apoi a pierdut patru puncte la rând și Alize este iar la conducere.

# Simona, din păcate, greșește și mingi ușoare, dar caută foarte mult și să o plimbe cât mai mult pe Cornet

Cornet - Halep 2-2. Doar 13 minute s-au scurs de la start și fiecare sportivă și-a câștigat propriul serviciu. Simona a avut ceva șansă la ultima minge din game-ul patru, pentru că din fileu, mingea s-a dus în aut.

Cornet - Halep 2-1. Și franțuzoaica are parte de un start foarte bun de meci, în timp ce Simona are probleme pe retur. Game-ul a fost câștigat după o minge controversată. Simona i-a cerut arbitrului de scaun să coboare și să verifice mingea, dar decizia a rămas aceeași.

Cornet - Halep 1-1. Simona a servit foarte bine, mai ales din prima, și a reușit să restabilească egalitatea în primul set.

Cornet - Halep 1-0. Sportiva din Franța s-a impus în primul game, datorită serviciului foarte bun.

A început partida, PRIMUL SET. Cornet a câștigat tragerea la sorți și a decis să servească prima în acest meci.

Partida va începe în câteva momente.

Cele două jucătoare au intrat pe teren și se încălzesc. Partida se desfășoară pe arena centrală a turneului de la Madrid.

Etichete: program digi sport , digi sport , simona halep , digisport , program digisport , simona halep madrid , simona halep alize cornet , simona halep cornet madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”