• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Federaţia Română de Tenis a pus în vânzare biletele pentru întâlnirea România - Cehia, care va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, contând pentru turul 1 din Grupa Mondială Fed Cup. Preţurile tichetelor sunt cuprinse între 50 şi 90 de lei pe zi.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, începând de joi, şi vor include accesul la toate meciurile disputate în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în ziua respectivă, se arată într-un comunicat al FRT.

Intrarea în arenă a copiilor, elevilor, studenţilor şi pensionarilor se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete, la preţul de 50 de lei, sunt limitate la 500 de locuri pe zi.

Întâlnirea dintre România şi Cehia va avea loc în zilele 6 şi 7 februarie 2016, în Sala Polivelentă din Cluj-Napoca. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcţie de rezultat).

În sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a României participă pentru prima dată în Grupa Mondială principală, iar adversara sa din primul tur este campioana ultimelor ediţii, Cehia.