• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În această săptămână au apărut mai multe imagini surprinzătoare cu Rafael Nadal, în care spaniolul apărea cu un look cu totul diferit față de cel pe care l-a avut în întreaga carieră. Potrivit El Mundo, fostul lider mondial și-a făcut implant de păr, după modelul Wayne Rooney, pentru a se proteja împotriva calviției.

Nadal și-a făcut implant de păr în urmă cu câteva săptămâni, într-o clinică din Madrid. Operația a fost una destul de dureroasă pentru tenismen, care avut parte și de anestezie locală. Procesul a fost divizat în două zile, în care Rafa a fost tratat pentru mai mult de zece ore.

Din cauza transplantului, Nadal a trebuit să treacă printr-o perioadă postoperatorie de 15 zile, în care nu s-a antrenat și nici nu a putut dormi în orice poziție. Rezultatele finale ale tratamentului vor apărea după șase luni, ceea ce înseamnă că abia în aprilie 2017 am putea să-l vedem din nou pe Rafa arătând așa cum ne-am obișnuit.

Până atunci, însă, Nadal a fost filmat din spate în timp ce se antrena în Mallorca.

Rafa Nadal nu a mai evoluat în acest an, după înfrângerea suferită în turul al doilea al Masters-ului de la Shanghai, din prima parte a lunii octombrie.