• Turneul de la Miami e în fiecare zi pe canalele Digi Sport, ÎN DIRECT
  • CUPA ROMÂNIEI (sferturi): ACS Poli Timişoara - CFR Cluj, marţi, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

 

 

În această săptămână au apărut mai multe imagini surprinzătoare cu Rafael Nadal, în care spaniolul apărea cu un look cu totul diferit față de cel pe care l-a avut în întreaga carieră. Potrivit El Mundo, fostul lider mondial și-a făcut implant de păr, după modelul Wayne Rooney, pentru a se proteja împotriva calviției.

Nadal și-a făcut implant de păr în urmă cu câteva săptămâni, într-o clinică din Madrid. Operația a fost una destul de dureroasă pentru tenismen, care avut parte și de anestezie locală. Procesul a fost divizat în două zile, în care Rafa a fost tratat pentru mai mult de zece ore.

Din cauza transplantului, Nadal a trebuit să treacă printr-o perioadă postoperatorie de 15 zile, în care nu s-a antrenat și nici nu a putut dormi în orice poziție. Rezultatele finale ale tratamentului vor apărea după șase luni, ceea ce înseamnă că abia în aprilie 2017 am putea să-l vedem din nou pe Rafa arătând așa cum ne-am obișnuit.

Până atunci, însă, Nadal a fost filmat din spate în timp ce se antrena în Mallorca.

Rafa Nadal nu a mai evoluat în acest an, după înfrângerea suferită în turul al doilea al Masters-ului de la Shanghai, din prima parte a lunii octombrie.