• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Deși nu a mai jucat niciun meci după eliminarea de la Wimbledon, Roger Federer rămâne în centrul atenției. După fanii l-au ales drept favoritul lor în circuitul ATP în 2016 și după ce bradul său a ocupat primul loc în topul Forbes, elvețianul a atras din nou atenția asupra sa. De această dată, Federer a purtat un kilt și a cântat la cimpoi pentru a promova un eveniment caritabil pe care fundația care îi poartă numele îl organizează.

Fostul lider mondial a ales această modalitate întrucât și datorită ”adversarului”. Pe 10 aprilie, la Zurich, va avea loc ”The Match for Africa 3”, o partidă în care îl va întâlni pe actualul număr 1 ATP, Andy Murray. Fondurile strânse de pe urma acestui joc vor ajunge la Fundația ”Roger Federer”.

Inițial, ”Match for Africa 3” trebuia să aibă loc pe 22 noiembrie, însă evenimentul a fost amânat din cauza problemelor medicale care l-au împiedicat pe elvețian să joace în ultimele luni din 2016.

Federer s-a îmbrăcat cu un kilt scoțian și a cântat la cimpoi întrucât a promis că va încerca să facă tot ce poate pentru a-l face pe Murray să se simtă ca acasă la Zurich.

”Match for Africa” a mai fost organizat de către Roger Federer Foundation în 2010 și în 2014, tot în Hallenstadion din Zurich. Prima dată, elvețianul l-a învins pe Rafa Nadal (lider mondial în acel moment), cu 4-6 6-3 6-3, iar, a doua oară, a câștigat în fața conaționalului său, Stan Wawrinka, cu 7-6(4) 6-4.

Turneul Campionilor se joacă în perioada 13-20 noiembrie, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.