• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Serena Williams (34 de ani) are probleme de sănătate în continuare. După ce a renunțat la mai multe turnee pe finalul anului trecut, inclusiv Turneul Campioanelor, liderul mondial WTA s-a retras și de la Cupa Hopman, competiţia mixtă de tenis pe echipe de la Perth (Australia).

Serena urma să joace luni prima ei partidă pentru SUA împotriva Ucrainei, dar şi-a anunţat retragerea după încălzirea efectuată dimineaţă la arena de joc, din cauza unei inflamaţii la genunchi.

”Am avut intenţia să joc în dimineaţa asta. Din nefericire, din cauza inflamaţiei de la genunchi am nevoie de odihnă, dar sunt încrezătoare că voi reveni”, a declarat Williams.

”Serena s-a antrenat înaintea meciului şi ne-a spus că durerile de la genunchi sunt puternice şi nu poate intra pe teren”, a declarat Paul Kilderry, directorul turneului din Australia.

În aceste condiții, după abandonul din Cupa Hopman, întrebarea care se pune este aceea dacă americanca va reveni în circuit până la primul Grand Slam al anului, Australian Open, turneu care se va derula în perioada 18-31 ianuarie.

Chiar dacă Serena își va reveni la timp, Simona Halep, numărul doi mondial, va avea, în teorie, un mare avantaj în fața principalei sale rivale, mai ales că până atunci ea va fi participat deja la două turnee, Brisbane și Sydney. Turneul de la Antipozi se întinde pe durata a două săptămâni și este extrem de solicitant, astfel că Halep poate profita de pe urma problemelor medicale ale Serenei.