• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Serena Williams nu a mai evoluat de câteva luni în circuitul WTA şi absenţa cauzată de accidentare pare să lase urme. Fostul număr unu mondial s-a îngrăşat enorm, după cum notează tmz.com.

În această săptămână, Serena a fost surprinsă într-o excursie în Bahamas, alături de mai mulţi prieteni, iar forma sa fizică pare a lăsa de dorit. Sunt speculaţii că sportiva americană ar avea un surplus de peste 10 kilograme, însă în trecut ea a demonstrat că poate să compenseze foarte bine pe teren această problemă.

Sportiva în vârstă de 35 de ani nu a mai participat la niciun turneu WTA de la înfrângerea din semifinalele US Open, în faţa cehoaicei Karolina Pliskova. Accidentarea la umăr, suferită în iulie, a făcut-o să rateze turneele de la Montreal şi Cincinnati şi i-a afectat evoluţia de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, unde a pierdut titlurile la simplu şi dublu.

La fel ca în 2015, când a avut parte de o accidentare la genunchi, Serena Williams a fost obligată să renunţe la ultima parte a sezonului, din Asia. Williams a pierdut, în timpul turneului de Grand Slam de la Flushing Meadows, primul loc în clasamentul WTA, ocupat timp de 186 de săptămâni consecutive, în favoarea germancei Angelique Kerber.

În 2016, jucătoarea din SUA a disputat doar opt turnee şi a câştigat două trofee, la Roma şi Wimbledon, unde şi-a trecut în palmares al 22-lea titlu de Grand Slam din carieră. Serena a disputat şi finalele Australian Open şi Roland Garros, ambele pierdute.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.