• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

După succesul de marți dimineață, de la Australian Open, Serena Williams a ajuns la 18 victorii la rând în fața Mariei Sharapova, care a învins-o de numai două ori în carieră pe sportiva din America.

6-4, 6-1 a fost scorul în favoarea celei mai mici dintre surorile Williams. "Îmi place să joc împotriva ei", spune Serena despre adversara sa din Rusia, care pare să nu fi găsit un antidot liderului din clasamentul WTA. În schimb, sportiva din SUA spune că îi convine de minune stilul Sharapovei.

19-2 este scorul la general între cele două stele ale ciruitului feminin. Din 2004 nu a mai câștigat Sharapova un duel cu jucătoarea din America!

"Nu sunt sigură de ce s-a întâmplat așa. E ceva legat de jocul ei. Îmi place felul în care lovește mingea. În plus, când joc împotriva ei, știu automat că jocul meu trebuie să fie la înălțime. Cred că asta mă face să joc mai bine. Când joc mai bine, când sunt forțată să joc mai bine, mă descurc bine", a declarat Serena Williams, după al 18-lea meci consecutiv câștigat în fața Mariei Sharapova.