• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dominic Thiem s-a răzbunat pentru înfrângerile suferite in faţa lui Rafael Nadal în finalele de la Madrid şi Barcelona. Jucătorul din Austria l-a eliminat pe numărul patru mondial în sferturile turneului de la Roma.

Dominic Thiem a întrerupt seria lui Rafael Nadal de 17 victorii consecutive (3 titluri cucerite pe zgură). Austriacul - care a confirmat că revine în echipa de Cupa Davis pentru play-off-ul Grupei I a zonei Euro-Africane, cu România - l-a eliminat de la Roma în două seturi pe "Regele zgurii". A fost 6-4, 6-3 pentru jucătorul de 23 de ani în sferturile turneului din capitala Italiei. Thiem şi-a luat astfel revanşa pentru înfrângerile în faţa lui Nadal din finalele competiţiilor de la Madrid de săptămâna trecută şi de la Barcelona.

Prima semifinală de la Roma se joacă între Alexander Zverev şi John Isner şi va fi în direct la Digi Sport. In sferturi, germanul a trecut de favoritul numarul 5, Milos Raonic, scor 7-6, 6-1. Isner a avut meci greu in fata croatului Marin Cilic, de care a trecut in trei seturi, cu 7-6 in decisiv.