• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep o va întâlni în optimile de la Cincinnati pe Anastasija Sevastova. Acesta va fi al optulea duel direct dintre cele două, iar sportiva din Letonia și-a anunțat tactica pe care o va folosi împotriva numărului 2 WTA.

”Cu Simona voi avea un meci greu. Am jucat deja de două ori împotriva ei în acest an, pe zgură. Mâine vom juca pe hard, este o diferență. Trebuie să mă folosesc de șansele mele și să fiu activă pe teren. Trebuie să risc. Dacă nu voi face asta, nu am nicio șansă.

Trebuie să mă mișc bine, să ajung mai des la fileu. Trebuie să fiu agresivă. Nu o pot lăsa să dicteze jocul. E important pentru mine să dictez ritmul”, a spus Sevastova, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Românca s-a mai întâlnit cu jucătoarea de 27 de ani de șapte ori, iar două întâlniri au avut loc chiar în acest an. Halep conduce cu 4-3, după ce s-a impus în minimum de seturi în ambele confruntări din 2017 (6-3, 6-1 pe zugra de la Stuttgart, în sferturi și 6-2, 6-3 pe zugra de la Madrid, în semifinale), iar, în sezonul precedent, a câștigat finala de la București, cu 6-0, 6-0. Ultimul duel în care s-a impus Sevastova a avut loc în 2011, în optimi la Luxemburg.

”București este unul dintre locurile mele preferate. Acolo se joacă unul dintre turneele 250 preferate de mine. Anul acesta am pierdut în fața lui Bogdan, dar tot m-am simțit bine”, a încheiat Sevastova.

Partida dintre româncă și letonă va avea loc joi, în cazul în care vremea nu va da peste cap programul, și va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport. Ora urmează a fi anunțată ulterior.

Turneul de la Cincinnati e ÎN DIRECT la Digi Sport, în această săptămână.