• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep se află printre jucătoarele care au criticat-o pe Maria Sharapova pentru că a fost ajutată cu wild-card-uri după revenire, dar și pentru șiretlicurile pe care le face în timpul meciurilor.

Caroline Wozniacki, Agnieszka Radwanska, Eugenie Bouchard sau Angelique Kerber se află și ele pe listă. ”Masha” a avut un mesaj clar pentru acestea: ”trebuie să demonstrezi pe teren”.

"Răspunsul meu pentru ele este că obiectivele mele sunt mai importante decât părerile lor și cred trebuie să demonstrezi pe teren, nu să vorbesti.

Eu voi pune totdeauna pe primul loc lucrurile făcute pe teren, nu pe cele din afara terenului", a spus Sharapova, pentru Punto de Break.

Într-un interviu acordat recent pentru Canal 33, constănţeanca de 26 de ani a recunoscut că este deranjată de faptul că unele jucătoare din circuit folosesc diferite tactici pentru a trage de timp în momentele dificile, urmărind ca astfel să devină în joc.

"Sunt lucruri care nu sunt foarte fair play. Plecările intenţionate la baie, ca să îşi scoată din ritm adversara, întârzierea începerii punctului. Astea nu-mi plac! Nu vreau să dau nume de jucătoare. Nu doar Sharapova face asta, sunt mai multe.

Fiecare e liberă să facă ce doreşte, dar regulamentul trebuie respectat. Uneori nu se respectă, iar asta mă supără. Nu sunt genul care să protesteze, cu toate că ar trebui să reacţionez. De acum înainte, obiectivul meu este să merg şi eu la baie, atunci când cineva o face. Voi merge împreună cu ea, să vedem dacă reuşesc asta anul viitor", a precizat Halep.