• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Agnieszka Radwanska, locul 8 WTA, a declarat, publicaţiei poloneze ”Przeglad Sportowy”, că nu i-ar oferi o invitaţie la un turneu Mariei Sharapova, care ar trebui să revină în circuitul profesionist la competiţiile mici, după suspendarea pentru dopaj.

”Acum în Germania, apoi în Spania, dar până în prezent nu a fost invitată la turnee de Grand Slam, la Paris şi Londra, şi, în opinia mea, aşa ar trebui să rămână.

Ar trebui să-şi câştige locul datorită rezultatelor bune. Nu-mi ascund opiniile. Gândesc la fel ca Andy Murray. Astfel de invitaţii la turnee ar trebui să fie disponibile doar pentru jucătoare care au căzut în clasament din cauza unor accidentări, boli sau alte probleme! Nu pentru cei suspendaţi pentru dopaj!

Maria ar trebui să-şi construiască revenirea într-un fel diferit, începând cu turneele mici. N-ar fi avut vreo şansă pentru un wild card din mâinile mele, nici dacă aş fi fost directorul unui turneu”, a spus Radwanska, care a câştigat doar două meciuri din 15 partide disputate cu Sharapova.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Mai mulţi jucători de tenis, printre care Andy Murray, Jo-Wilfried Tsonga, Angelique Kerber şi Caroline Wozniacki, s-au declarat împotriva invitării la turnee a sportivilor care au foslosit substanţe interzise.

"Cred că ar trebui să munceşti ca să revii", a declarat Murray, în timp ce Wozniacki a considerat o lispă de respect faţă de ceilalţi jucători invitarea Mariei Sharapova la turnee.

Odată cu startul lui 2017, pentru o perioadă de cinci ani, pe canalele Digi Sport sunt transmie, ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA.
Toate partidele pot fi urmărite și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

"Mi-am ispăşit pedeapsa, aşa că de unde această înverşunare? Există vreun motiv ca să fiu pedepsită în continuare? Eu nu văd niciunul.

Când cazul meu era neclar, când se ştia prea puţin, toată lumea avea dreptul să mă judece. Dar acum, după ce am trecut pe la Tribunalul de Arbitraj al Sportului, care este neutru, eu spun stop.

Dacă jucătorii vor continua să mă denigreze, în pofida acestui lucru, atunci nu este corect", a reacționat, complet mirată, jucătoarea în vârstă de 29 de ani.

Maria Sharapova, fostă numărul 1 mondial, dar fără clasament acum, va reveni pe terenul de tenis la turneul de la Stuttgart, miercuri, 26 aprilie, prima zi după expirarea suspendării dictate de ITF la începutul anului trecut, pentru folosirea de substanţe interzise. După ce a primit un wildcard la competiţia germană, ea a fost invitată şi la turneul de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac, şi la cel de la Roma.

Federaţia Franceză de Tenis va lua, la 15 mai, o decizie cu privire la acordarea unui wild card jucătoarei Maria Sharapova pentru turneu de la Roland Garros, a declarat preşedintele FFT, Bernard Giudicelli.