• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep a aterizat încă de ieri la Singapore, acolo unde se pregăteşte pentru Turneul Campioanelor, competiţie pentru s-a calificat a treia oară consecutiv. Românca s-a acomodat și a făcut un tur de prezentare al arenei.

Finalista de la Singapore din 2014 a început deja pregătirea, iar în această dimineață a acceptat invitația WTA de-a face un tur de prezentare al arenei pe care va avea loc Turneul Campioanelor. Simona a debordat o stare de spirit excelentă și le-a împărtășit fanilor cum se simte în Singapore.

”Turneul este important pentru că aici sunt cele mai bune opt jucătoare ale lumii, lucru care îl face mult mai special, iar fiecare partidă este ca o finală”, a spus Simona, după care i-a salutat pe cei prezenți. După ce a trecut pe lângă mașina de racordat rachetele de tenis, Simona a ieșit pe teren, unde a fost impresionată de ecranul uriaș, pe care stătea scris: ”cele mai bune 8 jucătoare de tenis din lume”.

WTA a scris despre finalista de la Singapore din 2014 a câştigat cele trei turnee pe care le-a disputat în 2016 (Madrid, Bucureşti, Montreal), adunând în perioada iulie-august 13 victorii consecutive.

De asemenea, românca este pe locul 3 într-un top al jucătoarelor care s-au impus contra serviciului, cu un procentaj de 48,2%. Românca a câştigat 3,329 milioane de dolari din tenis, în acest sezon.

Ediţia din acest an a Turneului Campioanelor va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport între 23 şi 30 octombrie.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.