• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Simona Halep a revenit în ţară şi a început recuperarea după accidentarea suferită la tendonul lui Ahile în timpul turneelor din Asia, a anunţat numărul doi mondial pe pagina sa de Facebook.

”M-am întors după o deplasare greuţă, însă sunt bucuroasă că sunt acasă şi că am parte de recuperare bună pentru tendon. Este o inflamaţie de care trebuie să am mare grijă. Vă mulţumesc că mă susţineţi mereu. Va îmbrăţişez pe toţi”, a scris Halep în mesajul său, însoţit de o fotografie în care face recuperare la Kinetic Sport & Medicine.

Halep a abandonat, duminică, în primul tur la Beijing, la scorul de 5-4 pentru Lara Arrruabarrena (Spania), din cauza durerilor la tendonul lui Ahile, mărturisind că a resimţit accidentarea încă de la turneul de la Guangzhou, pe care l-a părăsit în data de 24 septembrie.

Simona Halep vizează acum participarea la Turneul Campioanelor de la Singapore (25 octombrie - 1 noiembrie), unde va fi principala favorită.

 

M-am întors după o deplasare greuță, însă sunt bucuroasă că sunt ACASĂ și că am parte de recuperare bună pentru tendon....

Posted by Simona Halep on Tuesday, October 6, 2015