Miami Open 2024 - Day 9
A învins-o pe Sorana Cîrstea și a ajuns în finală la Miami, dar a răbufnit: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat”
National Bank Open Toronto - Day 5
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
chicpiu
La 34 de ani, poate fi marea surpriză a României la EURO 2024: ”Cred că va fi luat în calcul”
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Video Simona Halep s-a calificat în optimi la Roma, după prima victorie a carierei cu Laura Siegemund 

16.05.2017, 23:28

Simona Halep îşi continuă forma foarte bună în sezonul de zgură. A patra jucătoare a lumii s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roma şi a scăpat de complexul Laura Siegemund, în faţa căreia pierduse de fiecare dată în duelurile directe.

halep final
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Proaspăta campioană de la Madrid a reuşit să câştige în faţa jucătoarei din Germania, scor 6-4, 6-4, după o oră şi 40 de joc, în turul 2 al competiţiei din capitala Italiei.

Halep, a şasea favorită la Roma, a trecut peste startul ezitant de meci, în care şi-a pierdut serviciul la chiar primul game, şi a rupt echilibrul primului set în cel mai bun moment. La 5-4 în favoarea sa, a câştigat entuziasmant pe serviciul adversarei şi a închis setul după 44 de minute.

Constănţeanca de 25 de ani a început foarte bine setul al doilea şi s-a desprins la 4-1, dar Siegemund s-a agăţat de fiecare minge şi a rămas în meci. Mai mult decât atât, la 5-3, a 32-a jucătoare a lumii a salvat trei mingi de meci pe serviciul Simonei şi a prelungit suspansul.

Totuşi, în game-ul următor, Halep şi-a păstrat sângele rece şi a concretizat al cincilea match-point pentru prima victorie a carierei cu Siegemund, la a treia încercare.


Pentru prezenţa în optimi la Roma, Simona Halep va primi 105 puncte şi 26.302 euro.

În turul următor, românca va juca împotriva câştigătoarei din meciul Anastasia Pavliucenkova (Rusia, 17 WTA) şi Anastasija Sevastova (Letonia, 18 WTA).

Simona a învins-o deja de două ori pe Sevastova în acest an, în sferturi la Stuttgart şi în semifinale la Madrid, şi conduce cu 4-3 în duelurile directe cu letona.

Mult mai bine stă Halep la duelurile directe cu Pavliucenkova - românca are 6-0 în faţa rusoaicei de 25 de ani, pe care a întâlnit-o ultima oară în 2015, la Wuhan.


LIVE VIDEO&TEXT

UPDATE 13:50, Halep - Siegemund 6-4, 6-4. BREAK, SET şi MECI, SIMONA! Halep a concretizat a cincea meci de meci şi a obţinut prima victorie a carierei cu Laura Siegemund, după o oră şi 40 de minute de joc. În faza următoare, românca va juca împotriva învingătoarei dintre Pavlyuchenkova şi Sevastova

#Înfrângere la dublu pentru Monica Niculescu. Românca şi partenera sa, Cristina McHale, au pierdut cu perechea Errani/Trevisan, scor 6-2, 4-6, 8-10.

UPDATE 13:42, Halep - Siegemund 6-4, 5-4. REBREAK, Siegemund! Incredibilă desfăşurare a game-ului. Simona a avut trei mingi de meci, dar adversara sa le-a salvat pe toate, apoi a câştigat contra serviciului, prelungind setul al doilea.

UPDATE 13:35, Halep - Siegemund 6-4, 5-3. REBREAK, Simona! Discuţia cu antrenorul a ajutat-o pe Simona, care a câştigat la rândul său la 0 pe serviciul adversarei şi serveşte pentru a închide meciul. 

UPDATE 13:31, Halep - Siegemund 6-4, 4-3. BREAK, Siegemund! Simona şi-a pierdut serviciul la 0 şi, dintr-o dată, pare să fi pierdut controlul jocului. Tocmai de aceea, în pauză, a cerut intervenţia antrenorului său, Darren Cahill.

UPDATE 13:29, Halep - Siegemund 6-4, 4-2. Game, Siegemund. A 32-a jucătoare a lumii rămâne în joc, după ce a reuşit să-şi facă serviciul pentru prima oară în setul al doilea. 

#În meciul de dublu, Errani şi Trevisan au egalat scorul la seturi, în duelul cu Niculescu/McHale, scor 6-4.

UPDATE 13:23, Halep - Siegemund 6-4, 4-1. Game, Simona. Românca nu ratează o nouă oportunitate şi ia un avans important, după ce a revenit de la 0-30 şi şi-a făcut serviciul.

UPDATE 13:20, Halep - Siegemund 6-4, 3-1. BREAK, Simona! Constănţeanca nu scapă jocul din mână şi a realizat un nou break, desprinzându-se încă o dată la două lungimi de adversara sa în setul al doilea.  

UPDATE 13:16, Halep - Siegemund 6-4, 2-1. REBREAK, Siegemund! Din păcate, Simona nu a reuşit să-şi consolideze break-ul şi şi-a pierdut serviciul. game-ul s-a încheiat cu o scurtă spectaculoasă a jucătoarei din Germania. Un procedeu pe care, de altfel, Siegemund îl foloseşte foarte des. 

UPDATE 13:12, Halep - Siegemund 6-4, 2-0. BREAK, Simona! După cel mai lung game al meciului şi după ce a irosit patru mingi de break, românca de pe locul 4 WTA a câştigat contra serviciului şi s-a desprins în startul setului secund.

UPDATE 13:00, Halep - Siegemund 6-4, 1-0. Game, Simona. Jucătoarea noastră începe tare setul al doilea, cu un game câştigat fără probleme pe propriul serviciu.

Statistica primului set

UPDATE 12:54, Halep - Siegemund 6-4. BREAK şi SET, Simona! După 44 de minute, Simona Halep a închis primul set, cu un alt break câştigat într-o manieră entuziasmantă. 

UPDATE 12:49, Halep - Siegemund 5-4. Game, Simona. Românca îşi face serviciul după un game solid, câştigat la 0, şi este la un singur game de a-şi trece în cont primul set.

UPDATE 12:47, Halep - Siegemund 4-4. Game, Siegemund. După un game foarte disputat, jucătoarea din Germania îşi face serviciul şi păstrează echilibrul din primul set.

#Într-un alt meci care se joacă la aceeaşi oră, în turneul de dublu, Monica Niculescu şi partenera sa, Christina McHale, au câştigat primul set al întâlnirii cu Errani/Trevisan, scor 6-2

UPDATE 12:40, Halep - Siegemund 4-3. Game, Simona. Jucătoarea noastră a revenit de la 0-30 şi 30-40 pentru a-şi câştiga serviciul şi a trece din nou la conducere în primul set. În pauză, Siegemund a cerut să discute cu antrenorul său. 

UPDATE 12:35, Halep - Siegemund 3-3. REBREAK, Simona! Constănţeanca a reacţionat din nou rapid şi nu i-a permis adversarei sale să se desprindă. Profitând de faptul că Siegemund a avut un game foarte slab la serviciu, Simona a restabilit egalitatea, la a doua mingea de break de care a beneficiat.

UPDATE 12:29, Halep - Siegemund 2-3. BREAK, Siegemund! Simona a reuşit să salveze o primă minge de break, după un punct foarte spectaculos, dar în cele din urmă şi-a pierdut din nou serviciul. Jucătoarea din Germania are ocazia de a se desprinde, la mijlocul primului set.

UPDATE 12:25, Halep - Siegemund 2-2. Game, Siegemund. Începutul meciului continuă să stea sub semnul echilibrului. Campioana de la Stuttgart şi-a făcut serviciul şi a restabilit egalitatea. 

UPDATE 12:20, Halep - Siegemund 2-1. Game, Simona. Nu a fost chiar uşor, dar a patra jucătoare a lumii şi-a făcut serviciul şi a preluat conducerea în acest meci. Simona arată, însă, că a trecut peste începutul nesigur şi joacă tot mai bine.

UPDATE 12:16, Halep - Siegemund 1-1. REBREAK, Simona! Românca s-a repliat rapid şi a câştigat la rândul său contra serviciului, după ce a jucat excelent ultimele două puncte ale game-ului.  

UPDATE 12:12, Halep - Siegemund 0-1. BREAK, Siegemund! Început nesigur pentru jucătoarea noastră, care nu a servit bine în primul game al meciului, iar adversara sa a profitat pentru a face break-ul. Punctul decisiv a fost câştigat cu mult noroc.

UPDATE 12:10 - A început meciul, cu Simona Halep la serviciu. 

UPDATE 12:00 - Cele două jucătoare sunt deja pe teren şi se încălzesc, în aceste momente. 


Simona Halep va deschide ziua de miercuri pe arena Pietrangeli, de la Foro Italico. A patra jucătoare a lumii va debuta la turneul WTA de la Roma contra Laurei Siegemund (32 WTA) de la ora 12.00, în direct la Digi Sport 2. Cele mai importante momente vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Partida dintre româncă, favorita numărul 6 la Roma, şi jucătoarea din Germania, din turul al doilea al turneului de categorie Premier 5, este reeditarea semifinalei din acest an, de la Stuttgart, câştigată de Siegemund în două seturi, 6-4, 7-5.

Germanca a câştigat ambele dueluri directe cu Halep de până acum. Anul trecut, tot la Stuttgart, dar în optimile de finală, Siegemund a învins-o pe româncă tot în două seturi, cu un categoric 6-1, 6-2.

"E o jucătoare dificilă, care m-a învins în trecut cu jocul ei diferit, cu multe scurte. Am exersat alergarea spre fileu destul de mult săptămâna trecută şi sper să fiu şi mai bine. Simt că pot să joc un tenis bun pe terenurile astea. Îmi place zgura, îmi place cum e făcut terenul şi sper ca anul ăsta să câştig câteva meciuri aici", a prefaţat Simona Halep partida, pentru Digi Sport. 

Tot de la ora 12.00, în primul meci de pe terenul 4, Monica Niculescu şi Christina McHale (SUA) vor juca în primul tur al probei de dublu, în direct la Digi Sport 3, contra perechii italiene Sara Errani / Martina Trevisan.

Rafael Nadal, Stanislas Wawrinka, Angelique Kerber şi Dominika Cibulkova vor juca şi ele miercuri, în direct pe canalele Digi Sport.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT DE MIERCURI

Digi Sport 2

12:00 Simona HALEP (ROU) vs. Laura SIEGEMUND (GER)
Lauren DAVIS (USA) vs. Karolina PLISKOVA (CZE)
Lesia TSURENKO (UKR) vs. Venus WILLIAMS (USA)
Angelique KERBER (GER) vs. Anett KONTAVEIT (EST)
Nu înainte de 18:00: Dominika CIBULKOVA (SVK) vs. Ekaterina MAKAROVA (RUS)

Digi Sport 3

12:00 Monica NICULESCU (ROU)/Christina MCHALE (USA) vs. Sara ERRANI (ITA)/Martina TREVISAN (ITA)
13:00 Kei NISHIKORI (JPN) vs. David FERRER (ESP)
Nicolas ALMAGRO (ESP) vs. Rafael NADAL (ESP)
Dominic THIEM (AUT) vs. Pablo CUEVAS (URU)
Stanislas WAWRINKA (SUI) vs. Benoit PAIRE (FRA)
Nu inainte de 22:00: Jelena OSTAPENKO (LAT) vs. Garbine MUGURUZA (ESP)

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: halep , halep roma , halep siegemund , transmisii digi sport roma


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată

O imagine cu trupul dezbrăcat și mutilat al unei tinere plimbat de teroriștii Hamas în remorca unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
chicpiu
La 34 de ani, poate fi marea surpriză a României la EURO 2024: ”Cred că va fi luat în calcul”

Supercomputerul a decis! Cine va câștiga EURO 2024
Frankfurt am Main am 16.Oktober 2023 Deutsche Bank Park Medientermin der EURO 2024 GmbH v.l., Henri-Delaunay-Pokal, im H
Liverpool a aflat cât trebuie să plătească pentru înlocuitorul lui Jurgen Klopp, după refuzul lui Alonso
UEFA Europa League Liverpool v Sparta Prague
Atacantul pe care Raul Rusescu l-ar cumpăra ”cu ochii închiși” la FCSB. ”Îmi place la nebunie!”
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)
Citește și
Simona Halep a revenit în România și a anunțat primul turneu la care ar vrea să participe: "Adevărul a ieșit la suprafață"
halep22
Foto A spus: ”dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat” și a fost imediat taxată
danielle collins
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Video Carlos Alcaraz, eliminat în ”sferturi” la Miami! Ibericul nu i-a putut face față lui Grigor Dimitrov
profimedia-0860610370

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură