• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep (25 de ani) a revenit pentru câteva zile în România, după parcursul destul de bun de la Stuttgart. Românca a fost eliminată în semifinale de Laura Siegemund, cea care a și câștigat finala turneului Premier.

În urma acestui rezultat, Simona tot a câștigat ceva destul de important, în afara banilor. Va reveni pe locul 4 în lume.

”A fost cea mai bună săptămână a mea din acest an, una în care m-am simțit cel mai bine”, a spus Halep.

Începând cu acest an, 2017, pentru următoarele cinci sezoane, canalele Digi Sport vor transmite anual, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA.

În momentul în care jurnaliștii i-au transmis că multă lume se aștepta la o finală între ea și Maria Sharapova, de asemenea eliminată în semifinale de Kristina Mladenovic, Halep a replicat:

”Cine se aștepta la o astfel de finală înseamnă că nu prea știe tenis. E greu să se aștepte, de la început, la un astfel de deznodământ, pentru că sunt jucătoare foarte bune, plus că turneul a fost destul de puternic. Am jucat în primul tur cu o jucătoare aproape de locul 20 sau chiar în Top 20.”

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

După turneul german epuizant, Halep a decis să se relaxeze câteva zile în România, înainte de a se prezenta la turneul de la Madrid, acolo unde are de apărat trofeul. În 2016, Simona a învins-o în finală pe Dominika Cibulkova.

”Simt un progres destul de mare, m-au ajutat și meciurile de Fed Cup să-mi revin, dar și meciurile de aici. Merg înainte și sper să fie bine.

Am încredere în mine pentru turneul de la Madrid, sunt ok, sunt sănătoasă, trebuie doar să merg să joc meciurile și să văd ce va fi”, a mai spus Halep.

Foto: facebooksimonahalep

Turneul de la Madrid, alocat fetelor, care va fi ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport, va debuta pe data de 6 mai și se va termina pe 13 mai.