• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Simona Halep a revenit joi în România, după ce a fost eliminată în runda inaugurală la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. A doua jucătoare a lumii nu se teme că-și va pierde pozția în ierarhia mondială și spune că înțelege suproterii care au așteptări mari de la ea.

"Eu îi iubesc pe toți. Se întâmplă să mă și critice, au dreptate în multe chestii, probabil, dar ei nu știu tot ce se întâmplă în interiorul echipei mele, nu sunt tot timpul sănătoasă să joc sută la sută. Le mulțumesc celor care mă susțin chiar dacă pierd. În tenis nu se poate termina egal, așa că cineva trebuie să piardă. În unele meciuri sunt eu, în altele e adversara. Așa că eu merg înainte și sper să am parte și de susținerea lor în continuare.", a spus Simona, vorbind despre fani.

Cât privește clasamentul WTA, românca e relaxată: “Nu mi-e teamă, vreau doar să-mi revin, să fiu sănătoasă și să joc ceea ce știu și ceea ce pot în mod normal. O să vină și punctele, o să vină și turneele bine jucate. Simt că am șansa mea, dar nu vreau să mă gândesc la nimic prea mare.”