• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Simona Halep le-ar putea avea din nou ca adversare pe Karolina Pliskova şi Petra Kvitova, la scurt timp după duelurile din Fed Cup. Cele două jucătoare din Cehia au primit câte un wildcard din partea organizatorilor turneului de la Dubai, pe care românca l-a câştigat anul trecut.

Halep va fi cap de serie numărul 3 la turneul care se va desfăşura în perioada 15-20 februarie şi care va fi transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport, după primele două clasate în ierarhia WTA, Serena Williams şi proaspăta campioană de la Australian Open, Angelique Kerber.

Constănţenca a primit un wildcard din partea organizatorilor, deoarece nu îşi anunţase prezenţa la începutul anului, în aceeaşi situaţie aflându-se Karolina Pliskova şi Petra Kvitova, câştigătoarea din 2013.

La sfârşitul lunii ianuarie, Simona Halep anunţase că se va opera de deviaţie de sept şi nu va participa la FED Cup şi turneul de la Dubai, iar ulterior s-a răzgândit. În perioada 6-7 februarie, Halep a jucat în FED Cup contra Cehiei şi a înregistrat o înfrângere (7-6, 4-6, 2-6 cu Pliskova) şi o victorie (6-4, 3-6, 6-3 cu Kvitova).

Întrebată dacă va suferi în perioada următoare intervenţia chirurgicală pentru deviaţie de sept, a treia jucătoare a lumii a spus: "Nu sunt sigură. Am început să joc un tenis de calitate şi nu vreau să mă opresc. Am avut pauze lungi înainte, am luat multe antibiotice, aşa că trebuie să stau departe de ele o perioadă. Vom vedea. Poate o voi face mai târziu în acest an".

Simona nu a avut un început de an foarte bun, dar acum este pregătită să revină în prim-plan. Iar turneul de la Dubai este o ocazie foarte bună.

"Sunt mai încrezătoare acum, chiar dacă încă sunt departe de cea mai bună formă a mea. Departe din punct de vedere mental, pentru că fizic mi-am revenit, mă simt din nou puternică. Am nevoie să capăt din nou încredere în jocul meu, în loviturile mele, şi atunci voi fi aptă 100%", a explicat Halep.

Anul trecut, Simona Halep a învins-o în finală chiar pe Karolina Pliskova, în faţa căreia nu cedase niciun set în trei meciuri, înainte de întâlnirea de la Fed Cup.

Turneul de la Dubai, de categorie Premier, pe care Simona l-a câştigat anul trecut, va avea loc în perioada 15-20 februarie, în direct şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.

Turneul de la Doha (Premier 5) va avea loc în perioada 21-27 februarie. Întrecerea din Qatar, la care şi-a confirmat prezenţa Simona Halep, va fi şi ea transmisă în DIRECT şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.