• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep nu-şi explică jocul foarte slab din semifinala de la Toronto cu Elina Svitolina, pierdută cu un dublu 6-1 în mai puţin de o oră de joc.

"Nu ştiu din ce cauză, aşa a fost, nu am explicaţii, o să mă gândesc mult mai bine, câteva zile, să văd ce a fost. Pur şi simplu nu am simţit ritmul de niciun fel, nu cred că am putut să mă concentrez. De la început mi-am dat seama că e foarte greu să-mi găsesc ritmul din moment ce am văzut că greşesc atâtea mingi. N-am cedat, însă după câteva game-uri din setul 2 speranţa şi încrederea au scăzut. O semifinală la un turneu mare e un lucru pozitiv, însă acum îmi e greu să gândesc aşa", a declarat românca după partida contra jucătoarei din Ucraina.

Halep o învinsese cu numai câteva ore, în sferturile de finală, pe Caroline Garcia.

"Pauza dintre meciuri m-a făcut să nu mai mă pot concentra în meciul 2, dar a fost o zi foarte proastă, nu am ce să analizez, însă sigur o să-mi revin", crede constănţeanca.

Simona Halep va fi cap de serie numărul 2 şi săptămâna viitoare, la turneul WTA Premier 5 de la Cincinnnati, însă nu se gândeşte încă la competiţia din SUA.

"Mi-e foarte greu să mă gândesc la turneul următor, o să iau o zi pauză, să nu mă mai gândesc la tenis şi de luni voi fi gata să joc un nou turneu", a mai spus a doua jucătoare a lumii.

Turneul WTA de la Cincinnati va fi ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport, între 14 şi 20 august.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT