• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep a reușit unul dintre cele mai frumoase puncte de la această ediție a Turneului Campioanelor. Liderul clasamentului WTA a făcut spectacol în primul schimb al game-ului patru al duelului cu Caroline Garcia.

Simona și Caroline au dus un raliu de 19 lovituri, iar sportiva din Franța părea că își va adjudeca punctul, după un voleu din apropierea fileului.

Românca de 26 de ani a ajuns însă in extremis la minge și a trimis un passing-shot prin care a surprins-o pe picior greșit pe Garcia.

VIDEO CU PUNCTUL SUPERB

Cele două s-au mai întâlnit de trei ori până acum, primele două jocuri, inclusiv unul din 2017, fiind adjudecate de Halep, iar la ultimul, cel din finala de la Beijing, victoria i-a revenit lui Garcia.

Simona Halep a câștigat confruntările din optimile de finală de la Sydney, din 2016, cu 6-4, 2-6, 6-1 și din sferturile de finală de la Toronto, din 2017, 6-4, 6-2 (ulterior, românca a pierdut clar în fața Svitolinei, în semifinale), iar Caroline Garcia s-a impus cu 6-4, 7-6(3), în finala de la China Open, la o zi după ce românca a devenit sigură de faptul că va trece pe primul loc în clasamentul WTA, poziție pe care se află și în prezent.