• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Simona Halep a plecat la Dubai, acolo unde va participa la turneul care se va desfăşura între 15 şi 20 februarie şi pe care l-a câştigat anul trecut. Românca şi-a anunţat prezenţa şi la competiţia de la Doha, adjudecată în 2014, şi speră ca în acest sezon să triumfe la amândouă.

"Sunt pregătită, plec încrezătoare. Merg la Dubai, nu ştiu ce voi face, dar mă bucur că sunt sănătoasă şi că pot juca. Le-am câştigat pe amândouă şi de aceea sunt speciale. Mă simt bine acolo, atmosfera este plăcută, relaxată.

Încerc anul ăsta să le joc pe amândouă, îmi doresc asta şi, de ce nu, poate fac şi un rezultat maxim", a declarat numărul 3 WTA, în exclusivitate pentru Digi Sport.

"Simo" are de apărat 900 de puncte după ce s-a impus anul trecut în finala de la Dubai în faţa Karolinei Pliskova. Jucătoarea din Cehia a învins-o însă la Cluj, în Fed Cup, motiv pentru Halep să caute revanşa, în competiţia în care mai participă nume mari precum Serena Williams şi Angelique Kerber, campioana de la Australian Open.

"Da, sigur, e o revanşă. Bine, eu am câştigat contra ei la turneele normale, dar la Fed Cup este diferit şi ea a jucat un tenis foarte bun în weekend. Nu-mi pare rău că am pierdut, dar am învăţat că trebuie să joc altfel un pic cu ea pe suprafaţa indoor şi pe hard.

Nu contează cu cine joc, contează doar să mă simt bine şi să joc ce ştiu eu. Este doar o presiune pozitivă şi vreau să câştig fiecare meci când intru pe teren", a adăugat Simona.

Turneul de la Dubai, de categorie Premier, pe care Simona l-a câştigat anul trecut, va avea loc în perioada 15-20 februarie, în direct şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.

Turneul de la Doha (Premier 5), va avea loc în perioada 21-27 februarie. Întrecerea din Qatar, la care şi-a confirmat prezenţa Simona Halep, va fi şi ea transmisă în DIRECT şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI HALEP