• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Simona Halep are un final de 2016 destul de complicat, cu multe momente în care pare total pierdută pe teren. Campioana noastră a cedat astăzi cu 0-6 primul set contra lui Zhang, în optimi la Beijing, primul "bagel" primit de la Madrid 2016, atunci când Irina Begu reușea această performanță.

De foarte mult timp (poate niciodată de când a intrat în elită), sportiva din Constanţa nu a făcut un set atât de slab ca în confruntarea cu jucătoarea din China. Aceasta o învinsese la începutul anului, la Melbourne, iar Simona a părut azi că a rămas pentru mult timp cu amintirea acelei partide în minte.

Halep a început extrem de ezitant, greşind foarte mult, şi, după doar 20 de minute, tabela arăta un neverosimil 6-0 în favoarea favoritei publicului. Simona a reuşit doar trei lovituri câştigătoare în tot setul, bifând probabil cea mai slabă manşă a carierei, cel puţin de la "explozia" venită în 2013.

Makarova, Mladenovic, Cibulkova, Serena Williams, Irina Begu, Sara Errani şi Na Li au fost singurele care au reuşit un "bagel" cu Halep în ultimele patru sezoane, cu menţiunea că ultimele două au reuşit această performanţă tocmai în 2013.

Statistica primului set