• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep a participat duminică, alături de Monica Niculescu, la un eveniment dedicat copiilor. La final, a patra jucătoare a lumii a vorbit despre rezultatele din 2016, despre obiectivele pe care le are în sezonul următor, dar și despre viața personală, dezmințind informațiile apărute în presa mondenă.

Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. (...) Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept”, susținea bunica Simonei, în urmă cu trei luni, pentru Libertatea.

Nu mă mărit. Nu am relaţie, nu sunt cu Costa Sponte, cum s-a scris. Nu mă mărit şi nu am de gând să mă mărit în viitorul apropiat. Dar într-o zi o voi face”, a infirmat Simona Halep, care, în schimb, a dat asigurări că o va iniția în tenis și pe nepoata ei:

O să fiu cu ea pe teren, dar nu ştiu dacă o să-i placă. Dacă o să-i placă, cu drag o să fiu alături de ea. Dacă nu, nu o să o forţăm”, a mai afirmat cea mai bună jucătoare de tenis din România.

Referitor la evoluția din teren, Halep are în continuare ca principal obiectiv câștigarea unui turneu major:

Pentru mine, obiectivul a fost mereu acelaşi: să cuceresc un titlu de Gran Slam. E mult mai important decât locul în clasament. Pentru asta mă antrenez în fiecare zi, la asta mă gândesc în fiecare zi: să câştig un turneu de Grand Slam”, a mai precizat aceasta.

În ceea ce privește sezonul 2016, Halep consideră că evoluțiile ei au fost ”de 7-8.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.