• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Cu patru zile înainte de startul WTA Finals, Simona Halep a jucat tenis cu un jurnalist indian, în Singapore. ”Am întâlnit măreția marți după-amiază, a fost neiertătoare în precizia ei. La primul punct, Simona Halep și-a arcuit spatele și a servit fix pe linie. Ace”, a scris Rohit Brijnath pentru Strait Times.

Acesta a jucat cu românca două tie-break-uri, iar prima jucătoare a lumii nu i-a lăsat nicio șansă, acesta reușind să câștige doar două puncte.

Încălzirea noastră a fost mai obositoare decât tie-break-urile care au urmat, pentru că ea continua să trimită mingea înapoi. E ca un complex al unei inginerii. Toate părțile ei, picioarele, breațele și creierul se coordonează foarte bine”, a mai notat jurnalistul indian, care a fost impresionat de jocul sportivei care măsoară doar 1,68 m în înălțime, fiind mai scundă decât toate celelalte lidere mondiale de după Justine Henin.

Oamenii care joacă împotriva lui Roger Federer spun că totul decurge foarte repede. E o presiune constantă. Niciun punct nu a durat însă mai mult de trei lovituri, pentru că mereu ajungea prea târziu la minge. E a câștigat tie-break-ul cu 7-2”, a adăugat Brijnath.

Mulțumesc, Simona”, i-am spus. ”Nicio problemă. Vrei să mai jucăm încă unul (n.r. - un tie-break)”, i-a răspuns Halep, iar jurnalistul a acceptat.

M-a întrebat dacă vreau ca ea să prelungească raliurile. Ai refuzat. Nu voiam ca ea să coboare la nivelul meu, ci ca eu să ajung la al ei”, a spus jurnalistul, care a pierdut la zero următorul tie-break.

Pentru acțiunea sa, Rohit Brijnath a dat exemplul jurnalistului american Paul Gallico, cel care, în 1923, a dorit să facă un sparring cu Jack Dempsey, campionul greilor în acel moment. ”Motivul? Am vrut să scriu cum te simți atunci când ești lovit de un expert”, își explica atunci americanul dorința de a intra în ring cu campionul mondial.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT