• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 20:34: Simona Halep (25 de ani) și-a aflat adversara din turul 2 de la Miami. Ocupanta locul 5 WTA (locul 52 WTA) se va duela cu Naomi Osaka, după ce nipona a trecut în prima rundă de Kristina Kukova, cu 6-2, 6-3.

Halep a mai jucat până acum doar o dată contra sportivei din Japonia, în vârstă de 19 ani, pe care a învins-o în turul al doilea al Grand Slam-ului de la Roland Garros, anul trecut, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Miami Open e ÎN DIRECT la Digi Sport în perioada 21 martie - 2 aprilie.


Simona Halep (25 de ani) nu ar trebui, în mod normal, să aibă probleme în primul meci de la Miami, programat vineri, în turul al doilea al competiției.

Sportiva noastră, care a coborât pe locul 5 WTA, după insuccesul de la Indian Wells, va evolua contra învingătoarei meciului dintre Naomi Osaka (loc 52 WTA) și Kristina Kucova ( loc 82 WTA).

Halep a mai jucat până acum doar contra sportivei din Japonia, în vârstă de 19 ani, pe care a învins-o în turul al doilea al Grand Slam-ului de la Roland Garros, anul trecut, scor 4-6, 6-2, 6-3.

În schimb, cu sportiva din Slovacia, în vârstă de 26 de ani, meciul de la Miami ar fi primul dintre cele două sportive.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

"Nu dau atenţie numai mesajelor negative, citesc cu mare drag mereu mesajele voastre pozitive şi vreau să vă spun că apreciez enorm faptul că îmi sunteţi mereu alături, că pierdeţi nopţi pentru meciurile mele chiar dacă nu câştig în ultima perioadă.

Sunt şi perioade grele în viaţa unui sportiv, însă sunt foarte bine altfel şi încerc să îmi regăsesc pe teren forma cea mai bună. Însă trebuie răbdare şi timp. Vă mulţumesc din nou pentru susţinere", a spus Simona Halep, după eliminarea de la Indian Wells.