• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Simona Halep a fost eliminată încă din faza grupelor la Turneul Campionelor, însă se poate consola cu faptul că a reușit cea mai frumoasă lovitură a turneului din Singapore. Punctul câștigat de Halep în ultimul său meci de la competiția care a fost transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport a fost votat într-o proporție covârșitoare de fanii tenisului.

Halep a figurat în ancheta realizată de site-ul WTA cu o lovitură de senzaţie reuşită în ultimul său meci din Grupa Roşie, cu Dominika Cibulkova, la primul punct din tiebreak, după 6-3 pentru Cibulkova în primul set. Jucătoarea slovacă s-a impus cu 6-3, 7-6 (5) şi s-a calificat în semifinale, câștigând în cele din urmă turneul.

VIDEO CU PUNCTUL 

Podiumul a fost completat de Svetlana Kusnetsova, cu o lovitură reușită în meciul cu Garbine Muguruza din ziua a 6-a a turneului, și de Dominika Cibulkova cu un punct din semifinala cu Svetlana Kusnetsova.

Rezultatul votului:

1. Simona Halep - ziua 5 (69%)
2. Svetlana Kuznetsova - ziua 6 (10%)
3. Dominika Cibulkova - ziua 7 (7%)
4. Dominika Cibulkova - ziua 8 (6%)
5. Svetlana Kuznetsova - ziua 2 (3%)
6. Madison Keys - ziua 3 (2%)

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.