• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Simona Halep a fost eliminată încă din faza grupelor la Turneul Campionelor, însă se poate consola cu faptul că a reușit cea mai frumoasă lovitură a turneului din Singapore. Punctul câștigat de Halep în ultimul său meci de la competiția care a fost transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport a fost votat într-o proporție covârșitoare de fanii tenisului.

Halep a figurat în ancheta realizată de site-ul WTA cu o lovitură de senzaţie reuşită în ultimul său meci din Grupa Roşie, cu Dominika Cibulkova, la primul punct din tiebreak, după 6-3 pentru Cibulkova în primul set. Jucătoarea slovacă s-a impus cu 6-3, 7-6 (5) şi s-a calificat în semifinale, câștigând în cele din urmă turneul.

VIDEO CU PUNCTUL 

Podiumul a fost completat de Svetlana Kusnetsova, cu o lovitură reușită în meciul cu Garbine Muguruza din ziua a 6-a a turneului, și de Dominika Cibulkova cu un punct din semifinala cu Svetlana Kusnetsova.

Rezultatul votului:

1. Simona Halep - ziua 5 (69%)
2. Svetlana Kuznetsova - ziua 6 (10%)
3. Dominika Cibulkova - ziua 7 (7%)
4. Dominika Cibulkova - ziua 8 (6%)
5. Svetlana Kuznetsova - ziua 2 (3%)
6. Madison Keys - ziua 3 (2%)

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.