• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep, principala favorită a turneului feminin din acest an de la Washington, și Gael Monfils, câștigătorul competiției masculine din capitala SUA, din urmă cu un an au fost provocațisă spună numele cât mai multor turnee într-un interval de 15 secunde.

15-Second Challenge” a fost câștigat de Simona Halep, care a nominalizat 16 turnee din circuit, înainte să audă sirena care anunța expirarea timpului.

Washington, Cincinnati, Toronto, New Haven, New York (US Open), București, Madrid, Roma, Paris, Dubai, Doha, Indian Wells, Miami, Sidney, Australian Open și Singapore”, au fost turneele amintit de Halep.

Cunosc programul”, a glumit, apoi, Halep, după ce a aflat că a câștigat provocarea, după o eroare făcută de Gael Monfils. În momentul în care s-a referit la turneul de la Miami, francezul a spus ”Key Biscayne”, numele insulei pe care are loc Masters-ul din Florida.

Australian Open, Rotterdam, Marseille, Montpellier, Metz, Stuttgart, Halle, US Open, Shanghai, Tokyo, Key Biscayne, Indian Wells”, au fost cele 12 turnee pe care Monfils a apucat să le amintească.

În ceea ce o privește pe Halep, Simona urmează să joace, joi, împotriva columbiencei Mariana Duque-Marino, după ce, marți, a învins-o pe americanca Sloane Stephens, cu 7-6(3), 6-0.

Pe tabloul masculin, Gael Monfils este, în acest an, cap de serie numărul șase, iar, în turul al doilea, după ce a beneficiat de un bye în runda inaugurală, se va duela cu indianul Yuki Bhambri.

Turneul de la Washington e ÎN DIRECT la Digi Sport, în această săptămână.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT