• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Simona Halep a fost nominalizată pentru cea mai frumoasă lovitură din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore, care a fost transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport, într-o anchetă realizată pe site-ul WTA, alături de alte patru participante.

Dominika Cibulkova (Slovacia), care a câştigat competiţia de la Singapore, este nominalizată cu trei lovituri, iar rusoaica Svetlana Kuznetsova cu două, în timp ce Halep, americanca Madison Keys şi Karolina Pliskova (Cehia) au câte o propunere.

Românca figurează în anchetă cu o lovitură de senzaţie reuşită în ultimul său meci din Grupa Roşie, cu Dominika Cibulkova, la primul punct din tiebreak, după 6-3 pentru Cibulkova în primul set. Jucătoarea slovacă s-a impus cu 6-3, 7-6 (5) şi s-a calificat în semifinale.

VIDEO Lovitura reuşită de Simona Halep

Marţi la ora 11:00 (ora României), Halep conducea detaşat în anchetă, cu 76,95%, urmată de Svetlana Kuznetsova (6,57%) şi Dominika Cibulkova (5,96%).

AGERPRES