• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Simona Halep a fost nominalizată pentru cea mai frumoasă lovitură din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore, care a fost transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport, într-o anchetă realizată pe site-ul WTA, alături de alte patru participante.

Dominika Cibulkova (Slovacia), care a câştigat competiţia de la Singapore, este nominalizată cu trei lovituri, iar rusoaica Svetlana Kuznetsova cu două, în timp ce Halep, americanca Madison Keys şi Karolina Pliskova (Cehia) au câte o propunere.

Românca figurează în anchetă cu o lovitură de senzaţie reuşită în ultimul său meci din Grupa Roşie, cu Dominika Cibulkova, la primul punct din tiebreak, după 6-3 pentru Cibulkova în primul set. Jucătoarea slovacă s-a impus cu 6-3, 7-6 (5) şi s-a calificat în semifinale.

VIDEO Lovitura reuşită de Simona Halep

Marţi la ora 11:00 (ora României), Halep conducea detaşat în anchetă, cu 76,95%, urmată de Svetlana Kuznetsova (6,57%) şi Dominika Cibulkova (5,96%).

AGERPRES