• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep (25 de ani) n-a putut juca sfertul de finală cu Caroline Garcia, de la Rogers Cup, din cauza vremii nefavorabile, meciul fiind amânat pentru diseară, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, așa că a trebuit să se antreneze, între două reprize de ploaie. 

Dincolo de aceste ședințe de pregătire, coordonate de către Darren Cahill, sportiva din Constanța și-a găsit timp și pentru distracție. Simona a încercat să vadă cum este să joci baseball. Într-una din sălile complexului din Toronto, Halep a încercat să lovească cu o bâtă mingile de tenis aruncate de Cahill, spre amuzamentul tuturor.

După competiția din Canada, Halep se va întoarce în America, pentru a participa la turneul Premier 5 de la Cincinnati, care se va desfășura în perioada 14-20 august, de asemenea transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport, acolo unde va intra direct în turul al doilea.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

"Garcia joacă bine anul acesta, este o jucătoare puternică din punctul meu de vedere. Are un serviciu bun, lovește mingea bine și stă foarte aproape de linie, așa că va trebui să o împing cât mai în spate, să pot să iau eu inițiativa jocului și să mă mișc bine" a spus Simona, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.