• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Turneul World Tennis Thailand Championship 2017, la care va participa și Simona Halep, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, înainte de Crăciun, pe 23 și 24 decembrie.

În afara româncei lider mondial, la acest turneu demonstrativ de la Hua Hin vor participa și Karolina Pliskova (locul 3 WTA), Johanna Konta (locul 10 WTA) și Jelena Ostapenko (locul 7 WTA).

"Va fi prima dată când aceste patru jucătoare vor participa la turneul de la Hua Hin. După turneu vor mai sta 5 zile aici pentru a se pregăti pentru Australian Open", a declarat Suwat Liptapanlop, unul dintre organizatori.

De Crăciun nu voi fi acasă, pentru că plec în Thailanda pentru acel turneu demonstrativ. O să merg cu drag acolo, fără presiunea turneului oficial, dar sper să mă ajute pentru startul de an”, a precizat și Halep.

După demonstrativul din Thailanda, Halep va juca la Shenzhen, în prima săptămână a anului, urmând ca apoi să meargă la Melbourne, pentru Australian Open.

Competiția va consta în două semifinale, care vor avea loc sâmbătă, 23 decembrie, într-un meci pentru locul trei și o finală, care se vor disputa peste o zi, în ajunul Crăciunului.

Programul competiției:

Sâmbătă, 23 decembrie:
13:00, prima semifinală
16:00, a doua semifinală

Duminică, 24 decembrie:
13:00, finala mică
16:00, finala mare

Prezentarea jucătoarelor participante:

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT