• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Eliminată în primul tur în turneul de la Luxemburg după ce s-a văzut forțată să abandoneze din cauza durerilor la coapsă, Sorana Cîrstea și-a surprins fanii cu o fotografie provocatoare.

Sorana Cîrstea, a doua cea mai bună jucătoare din România, conform clasamentului WTA (locul 37), a postat o fotografie provocatoare pe contul ei de Instagram, neavând nicio legătură cu tenisul, dar care face parte din campania de promovare ale companiei americane care îi furnizează echipamentul, New Balance. Fotografia vine la scurt timp după ce Sorana Cîrstea s-a accidentat şi a fost nevoită să abandoneze încă din primul tur al turneului din Luxemburg.

Românca a avut o problemă la coapsă în setul secund al meciului cu ocupanta locului 78 WTA, Veronica Cepede Royg. Timp de mai multe minute Cîrstea a primit îngrijiri medicale atât pe suprafaţa de joc, cât şi la vestiare. Cotată cu şansa a patra la câştigarea trofeului, Sorana a încercat să continue, dar a mai rezistat doar patru puncte. Monica Niculescu şi Mihaela Buzărnescu, celelalte două românce prezente pe tabloul principal de simplu la Luxemburg, au cedat marţi în două seturi. Fiecare s-a ales cu 1.552 euro şi un punct WTA.

Turneul Campioanelor se dispută în perioada 22-29 octombrie și este transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport.