• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sorana Cîrstea are parte de o vacanţă agitată în SUA. Jucătoarea română este preferata WTA la capitolul controale antidoping după intrarea în vacanţă. A fost supusă unui al treilea astfel de test în interval de numai trei săptămâni.

"E al treilea test anti-doping de când sunt în vacanţă", s-a plâns Cîrstea în Pro Sport.

Sorana Cîrstea (27 de ani) se relaxează în această perioadă peste Ocean, unde s-a întâlnit şi cu prietena sa, sârboaica Ana Ivanovic, retrasă din tenis la finalul anului trecut.

Românca a asistat în această perioadă la un meci de baschet al lui Chicago Bulls, la un joc de hochei al lui Chicago Blackhawks şi la o partidă de fotbal a lui Chicago Fire, echipa la care joacă soţul lui Ivanovic, Bastian Schweinsteiger.

Jucătoarea din Târgovişte va încheia anul pe locul 37 WTA şi este a doua româncă din clasament, după liderul mondial Simona Halep.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT