• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Prietenia dintre Jelena Ostapenko şi Sorana Cîrstea e din ce în ce mai strânsă. Acest lucru este arătat şi de vizita prelungită pe care românca a făcut-o în ţara natală a campioanei de la Roland Garros, Letonia.

Sportiva de 20 de ani a fost invitată la inaugurarea unei şcoli de tenis, iar Sorana a acceptat invitaţia lui Ostapenko, participând de asemenea la eveniment.

După ce au făcut dublu în trei turnee asiatice, la finalul acestui an, Sorana și Jelena s-au reunit și după încheierea sezonului.

Înainte de evenimentul prezentat mai sus, românca de 27 de ani a vizitat-o pe buna sa prietenă acasă, la Riga, și, împreună, au mers la concertul lui Theo Hutchcraft, un cântăreț britanic în vârstă de 31 de ani.

Cele două nu se află la prima vacanță de după ce și-au încheiat activitatea sportivă din 2017. Cîrstea tocmai s-a întors de la Chicago, acolo unde s-a revăzut cu o altă prietenă, fosta jucătoare Ana Ivanovic, în timp ce Ostapenko s-a bucurat pentru câteva zile de soarele din Dubai.