• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

După ce au făcut dublu în trei turnee asiatice, la finalul acestui an, Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko s-au reunit și după încheierea sezonului.

Românca a vizitat-o pe buna sa prietenă acasă, la Riga, și, împreună, au mers la concertul lui Theo Hutchcraft, un cântăreț britanic în vârstă de 31 de ani.

Acestea au făcut publice detaliile legate de întâlnirea lor în capitala Letoniei prin intermediul story-urilor de pe Instagram.

Cele două nu se află la prima vacanță de după ce și-au încheiat activitatea sportivă din 2017. Cîrstea tocmai s-a întors de la Chicago, acolo unde s-a revăzut cu o altă prietenă, fosta jucătoare Ana Ivanovic, în timp ce Ostapenko s-a bucurat pentru câteva zile de soarele din Dubai.

Seul (WTA International), Wuhan (WTA Premier 5) și Beijing (Premier Mandatory) sunt cele trei turnee la care Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko s-au înscris pentru a juca împreună la dublu.

Acestea au obținut o singură victorie, în Coreea de Sud, dar, apoi, nu s-au mai prezentat în runda următoare, lucru pe care l-au făcut și în primul tur la Wuhan.

În săptămâna următoare, acestea au pierdut în runda inaugurală de la Beijing, în fața lui Hsieh Su-Wei și Monica Niculescu.

 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT