• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep a revenit în țară și a avut parte de o primire la salonul oficial de la Aeroportul Otopeni - Henri Coandă, acolo unde a ținut prima conferință de presă pe pământ românesc în calitate de lider al topului WTA. Vizibil emoționată, jucătoarea originară din Constanța a avut parte și de o sperietură, atunci când se pregătea să plece împreună cu părinții săi.

Buchetele primite de Simona în semn de recunoștință i-au cauzat și un moment mai puțin plăcut. Florile au atras și o albină, care a intrat în mașină tocmai când jucătoarea de tenis se așezase pe bancheta din spate a autoturismului condus de tatăl ei, Stere  Halep. Numărul 1 mondial din ierarhia WTA a scăpat de "atac" doar după ce a ieșit din mașină și a reușit să alunge insecta.

Momentul aduce aminte de sperietura zdravănă pe care a tras-o Sloane Stephens, tot din cauza unei insecte. Pe 6 septembrie, la conferința de presă de după calificarea în semifinalele turneului de la US Open, jucătoarea din SUA s-a ascuns sub masă, după ce o albină și-a făcut apariția și a făcut-o să exclame: ”Oh, Dumnezeule! Ce este asta? Oh, Dumnezeule! E ca un dragon!"( VIDEO).

Pentru Simona Halep urmează două zile de pauză, după care va relua pregătirile pentru participarea la Turneul Campioanelor (22-29 octombrie), competiție transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport.

Sursa foto: libertatea.ro