• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Simona Halep (25 de ani, nr. 2 WTA) este gata pentru primul meci de la Toronto, unde va juca în turul al doilea cu învingătoarea dintre Mirjana Lucic-Baroni și Magdalena Rybarikova, meci care se va disputa azi. Sportiva din Constanța și-a schimbat strategia înaintea turneului canadian și nu se mai gândește excesiv la posibilitatea de a ajunge pe primul loc în topul mondial.

”Nu mă mai gândesc așa de mult la locul 1. Sunt aproape, dar departe, în același timp. Muncesc zi de zi și sper ca într-o zi să ajung acolo. Sunt liniștită. Dacă ziua va veni, voi fi fericită să ajung acolo”, a spus Halep, într-un interviu EXCLUSIV, acordat pentru Digi Sport, colegului nostru Gabriel Morariu, aflat la fața locului.

Digi Sport transmite, începând din acest an, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA pe sezon.

În schimb, Halep crede că nu este nevoie să-și schimbe stilul de joc, fiind convinsă ca vor veni și rezultatele.

”Încerc să nu îmi schimb stilul pentru că mă mișc destul de bine. Am timp să îmi fac jocul de pe zgură, chiar dacă este mai rapid pe hard”, a mai spis Halep.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Revenind la meciul de la Toronto, Simona și-ar dori din nou un duel cu Lucic-Baroni. Sportiva de 35 de ani s-a impus în precedentele două partide, fără să cedeze niciun set. A fost 7-6, 6-2, în 2014, la US Open, în runda a treia, și 7-5, 6-1 la Roland Garros (2015, turul 2).

În 2016, Simona s-a impus la Rogers Cup. Ea a trecut în finala disputată la Montreal de Madison Keys, cu 7-5, 6-3, iar acum trebuie să își apere trofeul.