• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Caroline Wozniacki trăieşte o adevărată perioadă de graţie în viaţa sa. După câştigarea Turneului Campioanelor, în direct la Digi Sport 2, daneza a fost cerută în căsătorie. Marea sportivă i-a spus "Da" lui David Lee, un alt star al sportului (e baschetbalist în NBA, ultima oară jucând pentru celebra San Antonio Spurs).

Propunerea a venit în vacanţa în care cei doi au plecat după competiţia de la Singapore, iar Caro nu a stat vreun moment pe gânduri. "Cea mai fericită zi din viaţa mea a fost ieri, când i-am spus "Da" sufletului meu pereche", a confirmat Wozniacki marele eveniment pe pagina personală de Instagram, alături de o fotografie cu inelul de logodnă.

Lucrurile între cei doi s-au mişcat foarte repede şi puţini anticipau acest pas important, având în vedere că nu sunt împreună de foarte mult timp. În plus, din cauza faptului că ambii sunt jucătorii profesionişti, au avut la dispoziţie o perioadă scurtă pentru a se cunoaşte în adevăratul sens al cuvântului.

În trecut, Wozniacki a mai fost logodită, cu un alt sportiv: jucătorul de golf Rory Mcllroy. Lucrurile s-au terminat abrupt între cei doi în 2014, după ce invitaţiile de nuntă fuseseră deja transmise.

92 de milioane de euro a câştigat în întreaga sa carieră de baschetbalist David Lee (foto jos, alături de Wozniacki)

Caroline Wozniacki a câștigat duminică în premieră Turneul Campioanelor, după ce a învins-o cu un ”dublu” 6-4 pe Venus Williams, în finala din Singapore.

Pentru Wozniacki, acesta este primul trofeu câștigat la WTA Finals, asta după ce, în 2010, atunci când se era lider mondial, a mai jucat o finală, pe care a pierdut-o în fața lui Kim Clijsters, la Doha.

Această victorie o ajută pe Wozniacki să termine anul pe podiumul clasamentului WTA, ea trecând peste Karolina Pliskova și urcând pe locul al treilea.