• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Elina Svitolina va fi adversara Simonei Halep în semifinalele turneului WTA din categoria Premier 5 de la Toronto, după ce a câștigat un meci întins pe durata a două zile cu Garbine Muguruza.

După ce partida a fost întreruptă vineri seara, din cauza ploii, la finalul unui prim set câștigat de iberică (6-4), ucraineanca a recunoscut sâmbătă, după ce a reușit victoria, că s-a prezentat la teren, pentru continuarea partidei, doar cu echipamentul pentru acest joc, fără să se gândească și la o eventuală semifinală.

Am fost aşa bleagă încât mi-am lăsat echipamentul la hotel. Eram condusă cu un set şi am zis aşa: 'măcar să câştig şi atunci mă voi întoarce să îmi iau echipamentul'. Aşa că nu am absolut nimic la mine în acest moment, primul lucru pe care trebuie să îl fac este să mă întorc după ce am nevoie”, a spus Svitolina, după meciul cu Muguruza.

Semifinala dintre Simona Halep și Elina Svitolina va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 1:00.

Rogers Cup e ÎN DIRECT la Digi Sport, în această săptămână.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT