• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Petra Kvitova a câştigat pentru a doua oară în carieră turneul de la Wuhan. În finala turneului chinez, jucătoarea din Cehia nu i-a lăsat nicio şansă Dominikăi Cibulkova, scor 6-1, 6-1.

Campioană şi în 2014, Kvitova şi-a adjudecat 17 dintre primele 18 puncte ale partidei, în timp ce sportiva din Slovacia şi-a trecut în cont doar un punct pe propriul serviciu în primul set, câştigat cu 6-1 de numărul 16 WTA. Actul secund a avut un scenariu asemănător. Kvitova a reuşit din nou trei break-uri şi a închis finala, cu unul dintre cei nouă aşi, la 6-1.

"Mulţumesc publicului, ne-a încurajat extraordinar de-a lungul întregii săptămâni! Au fost meciuri incredibile pentru mine şi mă bucur că pot fi din nou campioană aici", a spus la final Kvitova, completată de adversară: "Ceea ce am reuşit în această săptămână este extraordinar şi îmi dă multă încredere. Am atins cea mai bună clasare a mea şi mă bucur că am reuşit acest lucru aici, la Wuhan".

Kvitova a pierdut doar un set în cele şase meciuri de la Wuhan, în optimi, contra liderului mondial, Angelique Kerber. În semifinale, ieri, sportiva din Cehia a reuşit un meci fantastic în compania Simonei Halep, de care a trecut cu scorul de 6-1, 6-2.