• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer şi-au asigurat prezenţa pentru a treia oară la Turneul Campionilor, competiţie programată în noiembrie, la Londra, la care vor participa cele mai bune opt perechi ale anului.

Tecău şi partenerul său, campioni anul acesta la US Open, vor încerca să câştige din nou titlul la ATP Finals, în arena londoneză O2, după succesul din 2015, când au învins în finală perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna, având atunci un parcurs fără set pierdut. Tecău şi Rojer au încheiat anul pe primul loc în clasamentul ATP la echipe.

Cei doi sunt a treia pereche care obţine calificarea la competiţia de anul acesta, graţie victoriei de la Shanghai, cu 3-6, 6-4, 10-6 în faţa columbienilor Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Anterior, au obţinut calificarea cuplurile Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Brazilia) şi Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), campionii en-titre.

Turneul Campionilor se va desfăşura între 12 şi 19 noiembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Atât Tecău, cât şi Rojer se vor afla pentru a cincea oară la turneul de final de sezon, după ce Rojer s-a calificat în 2012-13 alături de Aisam-Ul-Haq Qureshi, iar Tecău în 2011-12, alături de Robert Lindstedt.

În acest sezon, Tecău şi Rojer au cucerit patru titluri. Pe lângă cel de Grand Slam de la US Open au obţinut trofeele la Dubai, Geneva şi Winston-Salem Open.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT