• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Tecău şi Rojer au pierdut în primul meci de la Turneul Campionilor. La finalul partidei de la Londra, Horia Tecău a acordat un interviu EXCLUSIV trimisului special al Digi Sport, Gabriel Morariu.

Tecău a explicat ce a mers și ce nu în jocul său și al lui Jean-Julien Rojer, dar și care a fost momentul culminant al întâlnirii.

”Rezultatul este dezamăgitor, dar până la urmă ne-am bucurat de această experiență. Deși am jucat agresiv, în acele momente de presiune maximă n-am reușit să facem ce trebuie. Dar, ca să ajungem la minge de meci a trebuit să servim agresiv, cu a doua minge, și să avem un procentaj mare pe primul serviciu. Deci, nu-mi pot reproșa prea multe.

Oportunitatea cea mai mare am ratat-o în setul al doilea, când era patru egal și 15-40, iar noi am ratat oportunitatea de a face break și de a servi pentru meci.

Este clar că, per total, tenisul nostru n-a fost la nivelul la care vrem noi să fie, dar, chiar și așa, tot am fost la o minge de meci. Luăm părțile pozitive și mergem mai departe”, a spus Tecău, la Digi Sport.

În acest an, Rojer și Tecău au devenit campioni la US Open și au mai câștigat titlul la Dubai, Geneva și Winston Salem. De partea cealaltă, cei doi francezi s-au impus în Masters-urile de la Roma, Montreal, Cincinnati, dar, la turneele de Grand Slam au dezamăgit.

Turneul Campionilor este în direct, atât la simplu cât şi la dublu, pe canalele Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT