• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinalele Masters-ului de la Shanghai. Favoriţii numărul 3 din China au învins cu 7-6 (6), 6-4 perechea Oliver Marach/Mate Pavic (Austria/Croaţia), a şaptea în topul capilor de serie la turneul ATP 1.000.

În faza următoare, învingătorii îi vor înfrunta pe câştigătorii meciului dintre cuplul cap de serie numărul 2, Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia), şi Julio Peralta/Santiago Gonzalez (Chile/Mexic).

Pentru calificarea în semifinale, Tecău şi Rojer vor primi 86.460 de dolari şi 360 de puncte ATP.

Tecău şi Rojer şi-au asigurat în această săptămână calificarea la Turneul Campionilor de la Londra. Au devenit a treia pereche calificată la competiţia care reuneşte cei mai buni jucători din lume, după cuplurile Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Brazilia) şi Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), campionii en-titre.

Atât Tecău, cât şi Rojer se vor afla pentru a cincea oară la turneul de final de sezon, după ce Rojer s-a calificat în 2012-13 alături de Aisam-Ul-Haq Qureshi, iar Tecău în 2011-12, alături de Robert Lindstedt.

În acest sezon, Tecău şi Rojer au cucerit patru titluri. Pe lângă cel de Grand Slam de la US Open au obţinut trofeele la Dubai, Geneva şi Winston-Salem Open.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT