• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Horia Tecău s-a calificat în sferturile turneului ATP de la Sydney. Perechea formată din român şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 4, a trecut în primul tur de australienii Matt Reid şi Jordan Thompson, beneficiari ai unui wild-card.

Tecău şi Rojer s-au impus în trei seturi, scor 2-6, 6-4, 10-5, după 63 de minute de joc. A fost prima victorie în 2017 pentru cei doi, care şi-au luat revanşa în faţa cuplului Reid/Thompson după eşecul de anul trecut din primul tur de la Sydney, cu 4-6, 7-6 (9), 10-4.

Perechea româno-olandeză va juca în turul următor al turneului dotat cu premii în valoare de 437 380 de dolari cu olandezii Wesley Koolhof şi Matwe Middelkoop, ce au beneficiat de abandonul cuplului Oliver Marach (Austria) /Fabrice Martin (Franţa), la scorul de 4-2.

Pentru participarea în sferturile de finală, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au primit 3 860 de dolari şi 45 de puncte ATP.

Tecău a jucat două finale la Sydney în carieră, în 2013 (alături de bielorusul Max Mirnîi) şi 2015 (alături de Rojer), iar Florin Mergea a jucat finala anul trecut (alături de Rohan Bopanna). 

Florin Mergea s-a calificat şi el, tot miercuri, în sferturile probei de dublu a turneului ATP de la Auckland. Românul şi britanicul Dominic Inglot i-au învins cu 7-5, 7-5 pe neo-zeelandezii Jose Statham şi Finn Tearney.

Turneele WTA din această săptămână, de la Sydney (Premier) și Hobart (International), pot fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

55 de turnee WTA sunt transmise de Digi Sport, anual, în următorii cinci ani.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR